bbSIS BODY collectie

 Made in NL * Private Label Ontwikkeld & geproduceerd in eigen beheer

Intens genieten met heerlijke geuren. De producten uit de bbSIS Body Collectie zijn een weldaad voor je huid met de rijke texturen. Je merkt direct hoe zacht en gepamperd je huid wordt. De Body producten zijn vrij van PEG en SLS.

bbSIS GEUR lijnen

GREEN

Met de unisex geur GREEN bevind je je in een vrolijke omgeving die je wakker en fris houdt. Je ruikt de natuur en frisheid. Deze geur bestaat uit de volgende noten: TOPNOTEN Aloe Vera water HARTNOTEN Lily of the Valley  (Lelietjes van dalen), Aloe, White Rose BASISNOTEN White Amber

PINK

Met de geur PINK laat je je omarmen door een heerlijke warme, zachte geur. Deze geur bestaat uit de volgende noten: TOPNOTEN Crystal Musk, Bergamot, Oranjebloesem en Framboos. HARTNOTEN Ylang Ylang, Jasmijn en Gouden Musk. BASISNOTEN Musk, Amber, Patchouli en Egyptische Papyrus.

BLUE

Wij kunnen BLUE het beste omschrijven als mannelijk, stoer, sterk, zwoel & aantrekkelijk. WoMEN will love it! Deze geur bestaat uit de volgende noten: TOPNOTEN Italiaanse Bergamot, Ozonic, Mandarijn HARTNOTEN Feuille Verte, Muguet BASISNOTEN Sweet Musk, Ambert Tonka, Fir, Sandalwood

PARFUM

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TOP-, HART- EN BASISNOTEN IN PARFUM?

Wanneer je een geur aanbrengt, opent het met de TOPNOTEN, deze geuren zijn dan ook direct na het aanbrengen waarneembaar. Dit zijn ook de meest vluchtige moleculen in de geur, ze vervliegen dus snelst waarna de geur overgaat in het hart. De HARTNOTEN vormen het karakter van deze geur. Wanneer de topnoten verzachten, verlengen de hartnoten de frisheid van de topnoten en geven warmte aan de basisnoten. Vervolgens gaat de geur over in de BASISNOTEN.

De basisnoten verbinden alle ingrediënten in een geur. Ze zorgen voor warmte en diepte in een geur en blijven als laatste over. Je kunt deze nog uren en soms zelfs dagen blijven ruiken. Ze zorgen voor de herinnering aan de geur, maar ook aan het moment waarop je dit parfum hebt gedragen. Bijvoorbeeld wanneer je jouw favoriete parfum hebt opgedaan en vervolgens een sjaal om deed. Als je de volgende dag deze sjaal weer om doet, kun je de geur nog ruiken.

Samples Body Producten

We weten dat zodra jij de geuren hebt geroken en de producten van de Body Collectie hebt geprobeerd, je net zo enthousiast wordt als wij! Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis setje samples van de Body Collectie te bestellen. Je betaalt alleen de verzendkosten. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je bestelling van een 50 of 200 ml product.

Loading