bbSIS BODY collectie

 Made in NL * Private Label Ontwikkeld & geproduceerd in eigen beheer

Intens genieten met heerlijke geuren. De producten uit de bbSIS Body Collectie zijn een weldaad voor je huid met de rijke texturen. Je merkt direct hoe zacht en gepamperd je huid wordt.

GREEN
Hair & Body Wash
Begin de dag goed met een verfrissende douche met de Beautiful by SIS Hair & Body Wash. Het doucheschuim heeft een heerlijke zachte, frisse (unisex)geur GREEN, geschikt als douchegel en shampoo.
Inhoud 200 ml

Hand & Body Wash
De Hand & Body Wash is heerlijk voor onder de douche maar ook geschikt voor in de keuken of toilet!

Inhoud  300 ml

PINK
Hand & Body Wash | Hand & Body Lotion
Vrij van PEG, SLES en SLS. Bevat Vitamine B5 en Amarant zaad extract.

Vitamine B5 en Amarant zorgen ervoor dat de bodywash de natuurlijke balans van de huid in stand houdt en de huid gladder en zachter maakt. Het biedt natuurlijke voeding en hydratatie. Bovenal versterkt en regelt Amarant de lipidelaag van de huid, wat het geschikt maakt voor de droge en vochtarme huid.

Inhoud: 50 ml | 200 ml

BLUE FOR MEN
Een chique herengeur die staat voor elegantie, stijl en luxe. Een krachtige, masculine, onweerstaanbare geur waarmee je je als man wilt onderscheiden.
De Hand & Body Wash is vrij van PEG, SLES en SLS en bevat Vitamine B5 en Amarant zaad extract.

Inhoud 50 ml | 200 ml

Nu ook in eau de toilette!
Inhoud: 30m ml | 50 ml

ORANGE
Deze luxueuze douche foam  begint als een rijke vloeistof en transformeert vervolgens in een weelderig schuim zodra het in aanraking komt met water. De textuur is zijdezacht en fluweelachtig, waardoor het aanvoelt als een zachte omhelzing op de huid. De geur is betoverend, een delicate mix van bloemen, fruit of andere verfijnde aroma’s die de badkamer vullen met een heerlijke en langdurige parfum.

Bij het aanbrengen smelt het schuim moeiteloos op de huid, het voedt de huid, waardoor deze zijdezacht en gehydrateerd aanvoelt.

Inhoud: 200 ml

Samples Body Producten

We weten dat zodra jij de geuren hebt geroken en de producten van de Body Collectie hebt geprobeerd, je net zo enthousiast wordt als wij! Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis setje samples van de Body Collectie te bestellen. Je betaalt alleen de verzendkosten. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je bestelling van een 50 of 200 ml product.

Loading