Beautiful Face Oil

Ontdek de Beautiful Face Oil en je wil niets anders meer!
Een voedende gezichtsolie van hoogwaardige kruidenoliën zonder conserveringsmiddelen en synthetische parfumoliën. Geen parfum is dus nodig, want de gezichtsolie dankt de heerlijke geur aan de etherische oliën die erin zitten. Dankzij de speciale lipidenstructuur wordt de gezichtsolie direct in de huid opgenomen (het laat dus geen vettig laagje achter!). Het dringt door tot in de lipiden(vet)laag van de huid, waar het zijn verzorgende werking kan uitoefenen. De gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypen, waaronder ook de gecombineerde en vette huid, omdat het bij die huid de talgproductie van de huid zelf kalmeert.
Deze gezichtsolie bevat voedende plantoliën zoals Amandelolie, Jojoba olie, Soja olie,  Teunisbloemolie, Rozenbottelolie en Zonnebloemolie.
De heerlijke geur dankt het aan de etherische oliën van Sinaasappel, Lavendel, Rozen, Rozemarijn, Geranium en Koriander.

Toepassing: aanbrengen op een gereinigde huid, bij voorkeur in de avond. Bij een droge huid of bij koud weer kun je deze olie ook in de ochtend gebruiken, onder je crème. Zo ook wanneer je je in droge ruimten bevindt, zoals een ruimte met airconditioning, waar de cv draait of wanneer je geniet van een warm haardvuur (ook deze lucht is erg droog voor je huid). Stem de hoeveelheid af op het huidtype, een droge huid geef je wat extra’s ten opzichte van een gecombineerde of vette huid.

Loading