Hand & Body Lotion

PINK & GREEN

Na een verfrissende douche of bad, verwen je je huid met Beautiful by SIS Hand & Body Lotion uit dezelfde geurlijn. Kies uit de heerlijke geuren van de PINK of GREEN lijn, passende bij de gelegenheid, het moment van de dag of de ‘mood’ waarin je bent. Geniet van de heerlijke rijke texturen die jouw huid comfortabel en zijdezacht aan laat voelen.¬†Zoals de naam al zegt: zet dit product niet alleen in je badkamer neer, maar ook in je keuken en toilet om je handen na het wassen even goed in te smeren en te verzorgen. Zo kun je op iedere plek en op ieder moment van de dag genieten van jouw eigen geuren.

Verkrijgbaar in 200ml en 50ml mini. De mini’s zijn ideaal om in je tas of auto te leggen zodat je altijd je handen kunt verzorgen of van jouw favoriete geurlijn kunt genieten bij een weekendje weg of vakantie.

De Hand & Body Lotion bevat Amandelolie, Zonnebloemolie, Glycerine, Melkzuur en Aqua Cacteen. De lotion is voedend en hydraterend voor de huid, geschikt voor alle huidtypen. Het helpt de droge en ruwe huid te verzachten, iets wat je direct voelt. De lotion trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Wel merk je direct dat je huid zacht en comfortabel aanvoelt.

Loading